Η Ομάδα

Yiannis Kourtalis Operations and Sales Director KDI CONTRACT

Ιωάννης Κούρταλης

Operations and Sales Director

ykourtal

Ο Γιάννης έχει 20 χρόνια εις βάθος εμπειρίας και τεχνογνωσίας μέσα από μία σειρά ρόλων που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα λειτουργιών και διοίκησης μία τεχνικής και εμπορικής επιχείρησης.

Από τον σχεδιασμό και τη βελτιστοποίηση διαδικασιών, τον οικονομικό προγραμματισμό, μέχρι τη διαχείριση προσωπικού αλλά και την ανάπτυξη και διαχείριση πελατειακών σχέσεων. Διαθέτει αναπτυγμένες αναλυτικές γνώσεις, ικανότητα χειρισμού πολύπλοκων και απαιτητικών έργων αλλά και τη σωστή δόση καινοτομίας και δημιουργικότητας. Ο Γιάννης παρακολουθεί στενά τον χώρο της επιχειρηματικότητας, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε καινοτόμα εξωστρεφή επιχειρηματικά μοντέλα που μπορούν να απευθυνθούν σε νέες αγορές χωρίς γεωγραφικό περιορισμό.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία συνδέεται πρωτίστως με την κατασκευαστική εταιρεία KDI CONTRACT, την οποία ίδρυσε και οδηγεί σε διαρκή ανάπτυξη από την θέση του Operations & Sales Director. Παράλληλα, ο Γιάννης κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων ΙΩΡΟΖΑΝ Α.Ε., ενώ από το 2011, είναι μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ). Έχει δίπλωμα Μηχανολόγου Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και μεταπτυχιακό MSc in Built Environment από το University College of London (UCL). Στον ελεύθερο χρόνο που του αφήνουν οι πολυάριθμες επαγγελματικές δραστηριότητές του, αφιερώνεται στις δύο μεγάλες του αγάπες, την θάλασσα και τις κόρες του.

Dimitris Konstantinidis Construction Director KDI CONTRACT

Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Construction Director

dkonst

Με πάνω από 15 χρόνια προϋπηρεσίας στον κατασκευαστικό τομέα, ο Δημήτρης έχει αποκομίσει πλήθος εμπειριών και τεχνογνωσίας, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί με συνέπεια και επιτυχία σε οποιοδήποτε πολύπλοκο project.

H πολυετής εμπειρία του τόσο σε διοικητικές όσο και διαχειριστικές θέσεις, ήταν το απαραίτητο εφόδιο ώστε το 2006 να γίνει ο συνιδρυτής της κατασκευαστικής εταιρίας KDI CONTRACT. Ο Δημήτρης κατέχει στην KDI CONTRACT την θέση του Construction Director. Από τον αρχικό σχεδιασμό ως και την τελική υλοποίηση ενός project, έχει τον έλεγχο και τον συντονισμό όλων των εμπλεκομένων τμημάτων και την διαχείριση του ανθρωπίνου δυναμικού.

Είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Ωστόσο, ως γνήσιος μηχανικός νιώθει πιο άνετα στο εργοτάξιο από ότι στο γραφείο του και σίγουρα δεν φοβάται να «λερώσει τα χέρια του», όπου και όταν χρειαστεί. Πέραν του βασικού γνωστικού του αντικειμένου ο Δημήτρης έχει ένα ευρύ πεδίο ενδιαφερόντων και παρακολουθεί τις εξελίξεις σε τομείς όπως οι νέες κατασκευαστικές εφαρμογές, τα νέα υλικά, οι νέες τάσεις στην αρχιτεκτονική και οι νέες τεχνολογίες. Μεταξύ εργοταξίων, γραφείου και της πολυαγαπημένης του οικογένειας, ο Δημήτρης ασχολείται με το κρυφό του πάθος – την φωτογραφία.