Blog

Corealis Moschato exterior facade

Το 2014 έκλεισε με Corealis και Φαρμακείο Κακονίκου

  |   Νέα

Το 2014 ήταν μια χρόνια που έκλεισε με τον πλέον ιδανικό τρόπο για την KDI CONTRACT. Δύο νέα projects ήρθαν να προστεθούν στο εταιρικό  portfolio καθώς και μια σειρά από νέες συμβάσεις έργων μας οδηγούν δυναμικά στο νέο έτος.

Το κατάστημα COREALIS στο Μοσχάτο της εταιρείας ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ , περιελάμβανε την ολική ανακαίνιση του παλαιού καταστήματος  σύμφωνα με το νέο εταιρικό concept της αλυσίδας, ενώ  στο Φαρμακείο του κ. Κακονίκου εναρμονίστηκε η εξωτερική όψη με τον εσωτερικό χώρο του καταστήματος.

Corealis Μοσχάτο Καρποί της Θάλασσας
KDICONTRACT_Kakonikos_Pharmacy3

Όταν ένα νέο concept υλοποιείται με επιτυχία, τότε υπάρχει και η ανάλογη συνέχεια. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου πιλοτικού Concept Store της αλυσίδας “COREALIS” στο Χαλάνδρι, η εταιρεία ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ εμπιστεύτηκε, και πάλι, την KDI CONTRACT για την ανακαίνιση του καταστήματός της στο Μοσχάτο, με εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Δείτε το project COREALIS Μοσχάτο

Το φαρμακείο του κ. Κακονίκου στον Αγ. Δημήτριο ολοκληρώθηκε το 2012, ακολουθώντας την αισθητική και τη λειτουργικότητα που προσφέρει πάντα η KDI CONTRACT. Η εξωτερική όψη επαναπροσδιορίστηκε το 2014, ώστε να αποτελεί σημείο αναφοράς και να εντυπωσιάζει, τόσο τον πρωινό όσο και τον βραδινό  επισκέπτη του φαρμακείου.

Δείτε το project Φαρμακείο Κακονίκος